Onze RTL Z special | How it's done

Ik ben Gerwin van den Dam, getrouwd en heb twee prachtige kinderen. Sinds mijn 15de werk ik in de grond verzet. Mijn loopbaan heb ik grotendeels doorgebracht op de mobiele kraan, als kraanmachinist. Rond mijn 18de ben ik terug naar school gegaan waar ik via de BBL weg mijn kraanmachinisten diploma heb behaald. 

In mijn carrière heb ik verschillende werkgevers gehad. In 2010 heb ik de stap gezet en ben ik voor mezelf begonnen. In het begin ben ik alleen gestart, waarna ik in 2011 mijn eerste personeel heb kunnen aannemen! Momenteel telt ons team 4 man personeel.

In de afgelopen jaren, is het machinepark van mijn bedrijf gegroeid, waar ik het werk eerst alleen met een shovel kon uitvoeren,  hebben we inmiddels meerdere machines voor het machinaal leggen van het werk. Sinds 2019 kunnen ook leerlingen die opgeleid willen worden als straatmaker of machinist bij ons terecht. Wij zijn een door het SBB goedgekeurd leerbedrijf.

Verder vind ik een goede werksfeer belangrijk en kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel 

Wat wij doen

Wij zijn een bedrijf in de wegenbouw en grondverzet. U kunt bij ons terecht voor het ontgraven van een bouwput tot het bestraten van een hele woonwijk.

Dit doen wij in de hoofdaanneming en onderaanneming, wij proberen onze opdrachtgevers te ontzorgen door het hele project te leiden.

In de wegenbouw houdt dit in dat wij na de riolering de nieuwe lijnen uitzetten, de kolken plaatsen en de bestrating aanbrengen. Dit houdt in dat de hoofdaannemer of opdrachtgever alleen de materialen hoeft te bestellen. Desgewenst kunnen wij deze taak ook op ons nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *